JA6

JA6



Wspólnotowy standard

3. Produkcja żywności przetworzonej prowadzona jest na podstawie określonych wymagań higieny + wyższe wymagania niż produkcja pierwotna

system HACCP (Hazard Analysis and Critical Point - analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny)


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
JA8 Wspólnotowy standard .... 2. Produkcja pierwotna, łącznie z produkcją pasz, podporządkowana
JA7 Wspólnotowy standard .... 2. Produkcja pierwotna, łącznie z produkcją pasz, podporządkowana
JA8 Wspólnotowy standard .... 2. Produkcja pierwotna, łącznie z produkcją pasz, podporządkowana
skanuj0004 § fi li, Praca wyćhowaittóo-dydąKtycżiia i opiekuńcza prowadzona jest na podstawie progri
Czesław Dyrcz Działalność dydaktyczna w Uczelni prowadzona jest na podstawie planów studiów i progra
JA7 Wspólnotowy standard..... Przedsiębiorca branży żywnościowej i paszowej ponoszą odpowiedzialnoś
JA7 Wspólnotowy standard..... Przedsiębiorca branży żywnościowej i paszowej ponoszą odpowiedzialnoś
Mikrobiologia przemysłowa w przemyśle spożywczym Produkcja żywności w oparciu o prowadzone przez
Blok ogólnozawodowy1. Blok ogólnozawodowy Wspólny dla wszystkich dziedzin, w których prowadzone jest
-stosowanie w opakowaniach produktów żywnościowych elementów zmieniających barwę na skutek zachodząc
napełnianie transformatorów). Produkcja jego była prowadzona w obiekcie, na którym wcześniej prowadz
Podstawy statystyki, ekonomiki i organizacji (5) Dobór celowy polega na tym, że osoba prowadząca bad

więcej podobnych podstron