S6302741

S6302741



c


Najbardziej innowacyjne rynki produktów żywnościowych w UE



Ooc


proOucti ■■■■■■■■14,3%

■■■■■■■■■4 7% UMt ■■^^■■^^■■■■■■■1 4i 7%

Son annM fiww prodMtt MiMy    oMi


6.0% M.246 ■6 4% ■■6.6°-*

t2.4%


2MMto


2007

■oM



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
S6302706 [Unikatowość sektora spożywczego fH _J    gospodarce UE przetwarza 70% produ
S6302727 Otoczenie zewnętrzne rynku żywności UE w aspekcie szans i zagrożeń jego rozwoju 07/04/
Rozdział 2. Strategiczny program badawczy dla obszaru Innowacyjne Technologie Rozwój produkcji żywno
Foto853 23% - stadka zasadnicza 5% - produkty żywnościowe • książki - czasopisma 4% - staw
skanuj0004 (124) T E Si O L O GIA Produkcja żywności wygodnej(CONVENIENCE FOOD)2. SMAŻENIE, PARZENIE
IMG Makrokierunek „Bioinżynieria produkcji żywności”Tematyka seminarium nr 1 1.
skanuj0007 Produkty żywnościowe odznaczają się małym współczynnikiem przewodzenia, wynoszącym 0,35-0
Kopia DSC00557 i >?wo może redukować oddziaływanie na środowisko produkcji żywności i procesów pr

więcej podobnych podstron