DSC05740

DSC05740



ta ilość węglowodanów /uwierała:

cukier stołowy - 99,8%, tapioka - 95%, kasza pęczak — 83,6%, płatki kukurydziane - 82,5%, miód — 80,8%, daktyle 72,9%, ryż biały-86,8%, ryż brązowy — 77,4%, kasza manna — 75,3%, mąka pszenna — 73,5%, kasza gryczana 72,9%, makaron — 72,4%, sucharki — 71,4%, śliwki suszone — 69,4%, pszenica — 69,1%, gp płatki owsiane — 66,2%,

| rodzynki sultańskle 64,7% 0 morele suszone — 64%,

0 fasola pstra — 63%,

0 groszek zielony — 60,7%, 0 fasolka zielona - 58,7%,

0 fasola azuki — 58,4%,

0 bób-51,8%.


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
DSC05740 ta ilość węglowodanów /uwierała: cukier stołowy - 99,8%, tapioka - 95%, kasza pęczak —
DSC05740 ta ilość węglowodanów /uwierała: cukier stołowy - 99,8%, tapioka - 95%, kasza pęczak —
77124 IMG$99 ti kg/sec i to stanowi w bilansie 100% ciepła, czyli BWU kcal/h lub B Wu kJ/s. Ta ilość
IMGT86 m Zywlotllo w produktach zwierzęcych przeważa białko I tłuszcz, a w roślinnych węglowodany, t
Ta ilosc bezwodnika ma byc z swiezem powietrzem tak pomieszaną, by ta mieszanina nie była szkodliwa
Zdjęcie0584 Zawartość węglowodanów Przyjmując powyższe normy i zalecenia, ilość węglowodanów w grama
186 4 « WYKRESY FAZOWS     . ,,lna ra/v * 10 ta ilość, która był:, obecna w «cm. b
DSC05745 Pokarmy żnwiorąjące węglowodany możnfl uszeregować ze względu na ich zdolność do wpływania
- Troska o odpowiednią ilość węglowodanów w diecie (przed jak i po wysiłku). Węglowodany
Tablica 4. Wartości krytyczne rozkładu chi-kwadrat Pr{%n > %a) — a « n 0.99 0.98 0.95 0.90 0.8
NJ Tablica 3. Wartości krytyczne rozkładu chi-kwadrat Pr(x« > Xa) = a a n 0.99 0.98 0.95 0.90
Tablica 3. Wartości krytyczne rozkładu chi-kwadrat Pr(xH > zl) = «“ 0.99 0.98 0.95 0.90 0.80 0.
CCF20111105020 Tablica III (ciąg dalszy) 0,9995 0,999 0,995 0,99 0,975 0,95 0,90 0,80 0,70 0,60

więcej podobnych podstron