DSC05740
ta ilość węglowodanów /uwierała:
cukier stołowy - 99,8%, tapioka - 95%, kasza pęczak — 83,6%, płatki kukurydziane - 82,5%, miód — 80,8%, daktyle 72,9%, ryż biały-86,8%, ryż brązowy — 77,4%, kasza manna — 75,3%, mąka pszenna — 73,5%, kasza gryczana 72,9%, makaron — 72,4%, sucharki — 71,4%, śliwki suszone — 69,4%, pszenica — 69,1%, gp płatki owsiane — 66,2%,
| rodzynki sultańskle 64,7% 0 morele suszone — 64%,
0 fasola pstra — 63%,
0 groszek zielony — 60,7%, 0 fasolka zielona - 58,7%,
0 fasola azuki — 58,4%,
0 bób-51,8%.
Wyszukiwarka
Podobne podstrony:
DSC05740 ta ilość węglowodanów /uwierała: cukier stołowy - 99,8%, tapioka - 95%, kasza pęczak —DSC05740 ta ilość węglowodanów /uwierała: cukier stołowy - 99,8%, tapioka - 95%, kasza pęczak —77124 IMG$99 ti kg/sec i to stanowi w bilansie 100% ciepła, czyli BWU kcal/h lub B Wu kJ/s. Ta ilośćIMGT86 m Zywlotllo w produktach zwierzęcych przeważa białko I tłuszcz, a w roślinnych węglowodany, tTa ilosc bezwodnika ma byc z swiezem powietrzem tak pomieszaną, by ta mieszanina nie była szkodliwaZdjęcie0584 Zawartość węglowodanów Przyjmując powyższe normy i zalecenia, ilość węglowodanów w grama186 4 « WYKRESY FAZOWS . ,,lna ra/v * 10 ta ilość, która był:, obecna w «cm. bDSC05745 Pokarmy żnwiorąjące węglowodany możnfl uszeregować ze względu na ich zdolność do wpływania- Troska o odpowiednią ilość węglowodanów w diecie (przed jak i po wysiłku). WęglowodanyTablica 4. Wartości krytyczne rozkładu chi-kwadrat Pr{%n > %a) — a « n 0.99 0.98 0.95 0.90 0.8NJ Tablica 3. Wartości krytyczne rozkładu chi-kwadrat Pr(x« > Xa) = a a n 0.99 0.98 0.95 0.90Tablica 3. Wartości krytyczne rozkładu chi-kwadrat Pr(xH > zl) = «“ 0.99 0.98 0.95 0.90 0.80 0.CCF20111105 020 Tablica III (ciąg dalszy) 0,9995 0,999 0,995 0,99 0,975 0,95 0,90 0,80 0,70 0,60więcej podobnych podstron