30458 SL275511

30458 SL275511



Tłuszcz śródmięśniowy a kruchość i soczystość wieprzowiny

% tłuszczu kruchość (pkt) soczystość (pkt)

0,70

4,96

3.88

0,86

5,03

4,11

1,08

5,32

4,18

1,27

5,38

4,38


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
SL275599 Tłuszcz śródmięśniowy a kruchość i soczystość wołowiny % tłuszczu kruchość (pkt) soczystość
SL274264 Ocena jakości mięsa wołowego Mała zawartość tłuszczu Dobra soczystość i kruchość Skład
76626 SL275513 Marmurkowatosc • Odzw ierciedla ilość i rozmieszczenie tłuszczu śródmięśniowego
280320122840 00x1124 Gęsi te wykazu ją tendencję do odkładania [tłuszczu śródmięśniowego i podskórne
SL274139 Tłuszcz a kruchość mięsa Tłuszcz sprzyja polepszeniu kruchości poprzez zmiany w strukturze
SL275557 Tkanka tłuszczowa Tkanka tłuszczowa jest odmianą tkanki łącznej włóknistej luźnej Cech
SL275561 Funkcje lipidów •    Tłuszcz zapasowy - źródło energii - 9. kcal/g lub
SL275563 Funkcje lipidów Źródło niezbędnych dla organizmu kwasów tłuszczowych Źródło w itamin

więcej podobnych podstron