8853496494

8853496494



InstytutTechnologu Fermemu*,..

• Mikrobiologia żywności, biokonsetwacja i nowoczesne metody analizy mikrobiologicznej •Pre- i problotyW w diecie ludzi 1 żywieniu zwierząt hodowlanych

•    Bakterie fermentacji mlekowej - fizjologia, metabolizm, szczepionki do produkcji żywności fermentowanej.

•    Mikrobiologiczny rozkład i korozja materiałów technicznych oraz mykologia budowlana

•irrmobiUzacja mikroorganizmów o potencjalnym zastosowaniu w procesach fermentacyjnych •Bezodpadowe technologie produkcji żywności 1 ochrona środowiska

•Tlenowe i beztlenowe metody degradacji zanieczyszczeh

' ■'"•"‘w



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
WTŹ, II rok Mikrobiologia Żywności Ćwiczenie 142. Metody mechaniczne 2.1.
Rok akademicki: Grupa przedmiotów: Numer katalogowy: Nazwa przedmiotu: Nowoczesne metody analizy
4. Opis każdego przedmiotu NOWOCZESNE METODY INSTRUMENTALNE W ANALIZIE ŻYWNOŚCI Prowadzący
(Żywienie kliniczne) Dietoprofilaktyka Współczesne trendy w żywności Nowoczesne metody żywienia
Protokół z ćwiczeń laboratoryjnych - Metody analizy żywności (rok akademicki 2020/2021) Imię i
CCF20140201038 i TEMAT: ANALIZA MIKROBIOLOGICZNA ŻYWNOŚCI a)    Poziom ogólnej liczb
ŻYWNOŚĆ 3(20)Supl„ 1999 IV SESJA MŁODEJ KADRY NAUKOWEJ PTTŻ NOWOCZESNE METODY EKSPERYMENTALNE W
Metody analizy środowiskowej, żywności i leków: -    fizyczne Fizykochemiczne -
Nazwa przedmiotu Metody analizy żywności Kod BTo3.7 KPiZBŻ Semestr VII
CCF20140201038 { TEMAT: ANALIZA MIKROBIOLOGICZNA ŻYWNOŚCI a)    Poziom ogólnej liczb
Adam Stabryła METODYKA ANALIZY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA PROCESOWEGOWprowadzenie Rozdział stanowi
Metodyka analizy systemów zarządzania procesowego_353 Tabela 1. Przykład klasyfikatora procesów
Metodyka analizy systemów zarządzania procesowego Rysunek 2. Mapa procesów w dziedzinie zarządzania
Metodyka analizy systemów zarządzania procesowego 357Istota podejścia procesowego Podejście procesow
Metodyka analizy systemów zarządzania procesowego 359 Ważną rolę w analizie efektywności procesów ma
3. Rodzaje analizy w JST 2 4. Metody analiz wykorzystywane w analizie finansowej JST 2 5. Metody

więcej podobnych podstron