5796574296

5796574296



Semestr III

Fizjologia człowieka 60 h Podstawy genetyki 60 h Biochemia ogólna i żywności 60 h Analiza i ocena żywności 60 h Towaroznawstwo żywności przetworzonej 60 Ogólna technologia 30 h Higiena i bezpieczeństwo żywności 30 h Semestr IV

Żywienie człowieka 75 h Genetyczne podstawy żywienia 15 Biochemia żywienia 30 h Dietetyka I 60 h Ocena żywności 60 h Kliniczny zarys chorób 60 h Podstawy biotechnologii 45 h Praktyki 245 h



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
PROGRAM NAUCZANIA Semestr III: Histologia szczegółowa. Wykłady: 1.    Podstawy
Studia magisterskie Semestr I Fizjologia żywienia człowieka 60 h Patofizjologia kliniczna 60
Slajd4 (42) Fizjologia człowieka jest to nauka zajmująca się procesami życiowymi organizmu ludzkiego
Slajd1 4 Opracowano na podstawie Fizjologia człowieka Podręcznik dla studentów. Red Stanisław Kontur
Bibliografia Podstawy fizjologii wysiłku fizycznego z zarysem fizjologii człowieka, Jaskólski A.,
Wykład XXVI i XXVII Podstawy informatyki Semestr III Elektrotechnika Politechnika Radomska
Wykład XXIV i XXVJavaScript - struktury sterującei obsługa wyjątków Podstawy informatyki Semestr III
Wykład XXI li XXIIIprogramowania Podstawy informatyki Semestr III Elektrotechnika Politechnika
Wykład XXVIII i XXIX Wykład XXVIII i XXIX- tablice Podstawy informatyki Semestr III
Wykład XX i XXI Podstawy informatyki Semestr III Elektrotechnika Politechnika Radomska
g „Biologia. Anatomia i fizjologia człowieka. Genetyka. " D. Witowski www.NowaMntma.cdu.pl b)
h (9) „Biologia. Anatomia i fizjologia człowieka. Genetyka. " D. Witowski www.NownMuturd.edu.pl
c „Biologia. Anatomia i fizjologia człowieka. Genetyka. " D. Witowski www .NowaMatura.cdu.pl Za
B. Wymagania wstępne Podstawowe wiadomości z zakresu anatomii i fizjologii człowieka, z uwzględnieni
5. Anatomia i fizjologia człowieka Treści kształcenia Anatomiczne i fizjologiczne podstawy
PODSTAWY GENETYKI Rozliczenie godzinowe: Rok studiów Semestr Liczba

więcej podobnych podstron