Parametr |
Extrudery makaronowe |
Wysokiego i Extruderv formujące |
Wilgotność surowca [%] |
3, |
25 |
Wilgotność produktu [%] |
30 |
25 |
Maksymalna temperatura produktu |
52 |
50 |
ESP |
3-4 |
4.5 |
N Irmpl |
30 |
40 |
5 |
10 | |
rKI”""- |
0.05 |
0.05 |
KK5SS"“ |
0.02 |
0.03 |
RTE. plalki.
Extrudery ęoluj^e |
Extrudery typu „Collet" 12 2 |
Wysokiego Extrudery gotujące |
7-15 |
2-4 |
1-3 120-180 |
0.02-0.05 |
0.13 | |
0,02-0,03 |
0,0 |
0.10 |
0.04 |
0.0 |
(M0.03) |
Wilgotne i miękkie |
Chrupki (curls) |