7334803220

7334803220



Parametr

Extrudery

makaronowe

Wysokiego i Extruderv formujące

Wilgotność surowca [%]

3,

25

Wilgotność produktu [%]

30

25

Maksymalna temperatura produktu

52

50

ESP

3-4

4.5

N Irmpl

30

40

5

10

rKI”""-

0.05

0.05

KK5SS"“

0.02

0.03

RTE. plalki.

Extrudery

ęoluj^e

Extrudery typu „Collet"

12

2

Wysokiego

Extrudery

gotujące

7-15

2-4

1-3

120-180

0.02-0.05

0.13

0,02-0,03

0,0

0.10

0.04

0.0

(M0.03)

Wilgotne i miękkie

Chrupki (curls)



Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
makarony1 2, Wilgotność ciasta makaronowego powinna wynosić, w zależności od surowca i rodzaju
Makarony Makaron jest to produkt otrzymany z surowców pochodzących z przemiału ziarna pszenicy durum
higeina 22 46 przy niskiej temperaturze i wysokiej wilgotności wynika ze wzrostu ilości ciepła odda
skrypt116 118 bardzo wysokich parametrach nie przedstawia problemów technicznych. Dal obróbka i reje
Wprowadzenie •,.Extrude” - wytłaczanie, przepychanie materiału przez otwartą z obu stron matryc
Slajd20 Stany gruntów spoistych Parametrem, który opisuje stosunek wilgotności do granic konsystencj
Slajd21 Stany gruntów spoistych Parametrem, który opisuje stosunek wilgotności do granic konsystencj
IMGT25 r w pomieszczeniu o bardzo wysokiej wilgotności powietrza i temperaturze 25-30°C. Następnie s
MOJA NAJLEPSZA KSIĄŻKA O NAJSZYBSZYCH POJAZDACH 4 Wysokie parametry Samochód o wysokich parametra
INFORMACJE O JEDNOSTKACH oznaczanie aktywności wody, wilgotności równowagowej surowców i półproduktó
-U-*! Element 1:
Slajd20 Stany gruntów spoistych Parametrem, który opisuje stosunek wilgotności do granic konsystencj
Slajd21 Stany gruntów spoistych Parametrem, który opisuje stosunek wilgotności do granic konsystencj

więcej podobnych podstron