P kulinarne0 031

P kulinarne0 031



PRZYSTAWKI

■"N


r

Majonez z tofu

r ............................... =

f®| 10 porcji @10 min

--ą

<Q) 49 kcal / porcja

__

Składniki:

•    200 g sera tofu

•    1 ząbek czosnku

•    1/2 łyżeczki soli

•    1 łyżeczka soku z cytryny

•    4 łyżki oleju lnianego budwigowego

Wykonanie:

•    olej zmiksować w blenderze razem z tofu, roztartym ząbkiem czosnku, solą i sokiem z cytryny

•    majonez miksować przez kilka minut do uzyskania gładkiej masy


V

PRZYSTAWKI

31


Wyszukiwarka

Podobne podstrony:
P kulinarne0 031 PRZYSTAWKI ■"N rMajonez z tofu r ............................... = f®
P kulinarne0 031 PRZYSTAWKI ■"N rMajonez z tofu r ............................... = f®
45228 P kulinarne8 029 PRZYSTAWKI Majonez budwigowy r,-...........-.......— f®
P kulinarne8 029 PRZYSTAWKI Majonez budwigowy r,-...........-.......— f®
45228 P kulinarne8 029 PRZYSTAWKI Majonez budwigowy r,-...........-.......— f®
P kulinarne8 019 PRZYSTAWKIr    Pasta z zielonego groszku i kalarepki f®
P kulinarne8 019 PRZYSTAWKIr    Pasta z zielonego groszku i kalarepki f®
P kulinarne0 021 PRZYSTAWKI Pomidory z orzechami i marchwią f@) 4 porcje (3 50 min <Q) 241 kcal
P kulinarne2 023 PRZYSTAWKISurówka z fasolą f@
P kulinarne4 025 PRZYSTAWKIr-Sałatka ziemniaczana
P kulinarne8 009 PRZYSTAWKI(-Groszek zielony z migdałami @
P kulinarne0 011 PRZYSTAWKIPasta z marchwi i pietruszki @
P kulinarne4 015 PRZYSTAWKI " fPasta z nasion słonecznikaSkładniki: •    100 g
P kulinarne6 017 PRZYSTAWKI ■ N fPasta z fasoli °®
P kulinarne0 021 PRZYSTAWKI Pomidory z orzechami i marchwią f@) 4 porcje (3 50 min <Q) 241 kcal
P kulinarne2 023 PRZYSTAWKISurówka z fasolą f@
P kulinarne4 025 PRZYSTAWKIr-Sałatka ziemniaczana
P kulinarne6 027 PRZYSTAWKI / ^Sałatka z cykorii, papryki i rzodkwi f(§>

więcej podobnych podstron